Pau Capell és tercer a la Ultra Trail del Mont Blanc

El corredor de Sant Boi de Llobregat va pujar al podi en la penúltima prova del circuit Ultra Trail disputada entre França, Suïssa i Itàlia.

Pau Capell a la meta de la UTMB // © UTMB® – photo : Laurent Salino

Pau Capell va tornar a obtenir un gran resultat en una prova Ultra Trail. Aquesta vegada va ser a la del Mont Blanc celebrada entre França, Suïssa i Itàlia. Allà va finalitzar en la tercera posició amb un temps de 10 hores, 52 minuts i 26 segons. El britànic Thomas Evans va ser el guanyador i el xinès Qi Min va ser segon en la penúltima cursa del circuit.

L’esportista santboià està fent un gran any. Al mes de juliol va guanyar la Eiger Ultra Trail a Suïssa.Durant aquest curs, també va aconseguir la victòria a la Transgrancanaria i era segon a Lavaredo i Mount Fuji.

L’última prova del circuit Ultra Trail d’aquesta temporada serà l’Ultra Pirineu el 29 de setembre.

Recomanacions personalitzades