30 joves de Sant Boi participen en tallers per millorar l’èxit a l’escola

Una trentena d’alumnes dels instituts de Sant Boi de Llobregat han participat al programa Ilusiónate del Ministeri d’Educació aquest estiu. Han fet tallers per reforçar de manera més lúdica matèries de l’escola.

Un dels participants en el programa educatiu // Ajuntament de Sant Boi

Escriure en grup un guió dramàtic, cinefòrum o fer servir la informàtica per crear elements gràfics com logos o portades de CD. Són algunes de les activitats que han fet una trentena de santboians dins el programa Ilusiónate aquest estiu.

Es tracta d’un programa del Ministeri d’Educació i Formació Professional que té com a objectiu «dur a terme plans de reforç en les matèries instrumentals», afirma l’Ajuntament en un comunicat.

L’Olivera, l’equipament de Sant Boi dedicat a la formació, ha acollit aquests cursos amb alumnes derivats dels instituts. Altres activitats que han fet són jocs basats en el llenguatge i resolució de problemes matemàtics. Els alumnes han puntuat aquest curs amb un 4,22 sobre 5.

Recomanacions personalitzades