El CBS Sant Boi de beisbol empata la sèrie a Navarra

L’equip de Sant Boi de Llobregat guanya el primer partit de la temporada i iguala la sèrie contra el Béisbol Navarra fora de casa.

Imatge d’arxiu d’un partit de l’equip sènior de beisbol // Jordi Cortadella

Empat de l’equip sènior de beisbol del CBS Sant Boi fora de casa. El conjunt de Candelario Díaz va guanyar un partit de la sèrie al camp del Béisbol Navarra en la tercera jornada de la Lliga Nacional.

L’equip local va guanyar el primer partit (5-4). En el segon enfrontament, els santboians van sumar el primer triomf de la temporada després d’imposar-se per 11-15. El conjunt del Baix Llobregat està a la zona baixa de la taula classificatòria amb 1 victòria i 5 derrotes després de tres jornades disputades.

El CBS Sant Boi rebrà el líder, Tenerife Marlins Puerto Cruz, a casa el pròxim cap de setmana en la quarta jornada del campionat.

Recomanacions personalitzades