La Santboiana es jugarà l’accés al play-off a l’última jornada

Els de Sant Boi de Llobregat guanyen l’Alcobendas al Baldiri Aleu (32-12) i arriben a l’últim partit de la fase regular amb opcions de classificació.

Una acció del partit entre Santboiana i Alcobendas // Jordi Elías-UE Santboiana

La UE Santboiana arriba a l’última jornada de la lliga regular amb opcions de classificar-se pel play-off. L’equip de Ricardo Martinena va guanyar el Sanitas Alcobendas Rugby al Baldiri Aleu (32-12) en el penúltim partit i va sumar el bonus ofensiu. Amb aquesta victòria, el degà segueix a la setena posició de la classificació amb 52 punts.

El primer temps va estar dominat per la Santboiana, que es va avançar amb un assaig de càstig al minut 25 (7-0). Martí Vicente va ampliar l’avantatge de l’equip del Baix Llobregat amb una marca abans del descans (12-0).

A la represa, Marco Mason va posar el 15-0 al marcador amb un cop de càstig. El conjunt madrileny va retallar la diferència amb dues marques, una d’elles transformada, després d’aprofitar la superioritat numèrica per les exclusions de tres jugadors locals. Mason va tornar a ampliar l’avantatge amb un nou cop de càstig (18-12). Als instants següents, l’equip de Sant Boi es va mantenir ferm en defensa i dues marques d’Hèctor García transformades per Mason als últims deu minuts van tancar la victòria (32-12).

La Santboiana es jugarà l’accés al play-off pel títol a l’última jornada el pròxim cap de setmana. El degà haurà de guanyar al camp de l’Independiente de Santander i tindrà que esperar una ensopegada del UBU-Colina Clínic de Burgos o del Barça per tenir opcions de classificació.

Recomanacions personalitzades