Les dones lideren els èxits esportius de Sant Boi en l’últim any

L’esport femení ha tingut un paper destacat en el reconeixement de l’Ajuntament als més de 700 esportistes que han aconseguit èxits aquesta temporada.

Un moment de l’acte // Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat va reconèixer a més de 700 esportistes i 21 entitats que han obtingut èxits individuals o col·lectius durant la temporada 2017/2018 en les diverses modalitats. El presentador de l’acte va ser el periodista de TV3 Jordi Robirosa.

La recepció es va realitzar als jardins del Can Castells Centre d’Art i va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Lluïsa Moret, i la regidora d’Esports, Maria Antònia Barragán, que van entregar un guardó commemoratiu com a reconeixement als mèrits esportius.

L’equip Sub-16 i el Sub-13 femenins i el Sub-15 masculí del Club Beisbol i Softbol Sant Boi, el sènior femení del Club Voleibol Sant Boi i el sènior femení de l’Handbol Cooperativa Sant Boi van destacar en l’apartat d’equips. Els equips femenins de la ciutat han realitzat una gran temporada.

A títol individual, Cristina Lara (atletisme), Judith Corachán (triatló), Anna Puig i Núria Jou (rugbi), Andrea Pina (pesca), Joana Ros (escacs) i Paula Silva (muay thai) van ser algunes de les esportistes guardonades en la categoria femenina. Sergio Garrote (ciclisme adaptat), Eric Lechuga (pentatló modern) i els atletes Àngel i Daniel Torrero, Javier Delgado, Jaime Guerra, Joel Medina i Àlex Salas van ser alguns dels destacats en l’apartat masculí.

També es van entregar els premis especials per les tasques de diverses persones i entitats per les accions que realitzen i tenen un especial interès esportiu i social a la ciutat. Són: Enrique Rubio (Club Voleibol Sant Boi), Judith Blanco i José Rodríguez (Club Deportivo Marianao-Poblet), Marc Carrillo (Club de Beisbol i Softbol Sant Boi), Ángel Soriano (Escola Esportiva Llor), Rocío Toré i Héctor Segura (Consell Esportiu Comarcal), Guillem Morales i Raül Blázquez (Club Handbol Cooperativa), RETT RACE i Gasol Foundation.

Recomanacions personalitzades