Pau Capell rebrà el títol de campió del món 2018 a Barcelona

El corredor de Sant Boi de Llobregat serà un dels esportistes guardonats a la gala del Ultra Trail World Tour el 12 de gener de 2019.

Pau Capell és el campió del món UTWT 2018 // © UTMB® – photo : Laurent Salino

Pau Capell rebrà el títol de campió del món a casa. El corredor de Sant Boi serà un dels guardonats a la gala del Ultra Trail World Tour el 12 de gener de 2019 a Barcelona.

Capell ha guanyat la Eiger Ultra Trail i la Transgrancanaria, ha quedat segon a la Ultra Trail Mount Fuji i la Lavaredo Ultra Trail i ha estat tercer a la Ultra Trail del Mont Blanc. Ha sumat 1.865 punts.

L’esportista santboià és el tercer classificat al rànquing de la Ultra Trail World Tour gràcis a la mitjana aconseguida a les classificacions dels últims tres anys. Segons la Federació de Trail Running Internacional, és el millor corredor en proves ultratrails de més de 100 quilòmetres.

Recomanacions personalitzades