La Policia Local de Sant Boi canviarà d’uniforme

El cos de seguretat estrenarà la roba el proper mes de desembre i serà de color blau nit.

L'acte de presentació ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Lluïsa Moret // Ajuntament de Sant Boi

L’acte de presentació ha comptat amb la presència de l’alcaldessa, Lluïsa Moret // Ajuntament de Sant Boi

Aquest dilluns 12 de novembre s’ha presentat el nou uniforme que la Policia Local de Sant Boi. Una vestimenta que estrenaran al desembre i que constarà de roba color blau nit, formada per una camisa, caçadora, pantalons i impermeable d’aquest mateix color. En canvi, el cinturó, els mitjons, les sabates o botes i els guants seran negres.

Tant la camisa com la caçadora i l’impermeable duran serigrafiada al pit esquerre la paraula ‘Policia’ en color blanc i al pit dret, l’escut del cos. A l’esquena, les paraules ‘Policia’ i ‘Sant Boi’ i, per sota, quatre quadres. A la part alta de la màniga esquerra es mostrarà la bandera de Catalunya en posició horitzontal i les espatlles es mostren en groc fluor d’alta visibilitat. L’únic que conservarà el cos local serà la gorra.

El canvi s’emmarca en el que porten fent totes les policies locals de Catalunya, per tal de plasmar la coordinació de les seves activitats en una imatge més homogènia. Segons la resolució del Departament d’Interior l’establiment de les característiques comunes dels uniformes ha de servir per garantir l’efectivitat operativa i la identificació pública de les policies locals.

Recomanacions personalitzades