Victòria amb remuntada del Santboià

L’equip de Sant Boi de Llobregat guanya davant el Granollers (2-1) després de capgirar el partit a la segona part i es col·loca a dos punts de la zona de salvació.

Celebració del gol de la victòria // David Ferrer-FC Santboià

Tercera victòria de la temporada del Santboià. L’equip de Juan Camilo Vázquez remunta un resultat advers a la segona part i suma els tres punts contra el Granollers (2-1) en la jornada 15 de Tercera Divisió. Els vermells es col·loquen d’aquesta manera amb 11 punts a la taula classificatòria i s’apropen a la zona de permanència.

A la primera part, els visitants van ser superiors i es van avançar mitjançant Kilian Villaverde. Al descans es va arribar amb 0-1. A la represa, Álex Ruiz va marcar el seu quart gol de la temporada i va aconseguir l’empat per als locals. Marc García, jugador del Granollers, va ser expulsat per doble amonestació al minut 73. Pocs instants després, Marc Hervías va aprofitar un mal rebuig de la defensa i va segellar la remuntada. El Santboià va trencar una ratxa negativa de tres derrotes consecutives. També va finalitzar la imbatibilitat del conjunt del Vallès Oriental, que sumava 10 partits sense perdre a la lliga.

El pròxim partit es jugarà al camp de la FE Grama, equip recent ascendit, el proper cap de setmana. L’equip de Santa Coloma de Gramenet té 13 punts, dos més que els santboians, a la classificació.

Fitxa tècnica

FC Santboià: Rafa Leva, Pol Ros, Álex Ruiz, Borges, Jota, Carlos González, John Neeskens (Cervós), Marc Vicente, Marc Hervías, Álex Segura (Guillermo Torres) i Sergi Caballero (Kilian Honorato).

EC Granollers: Álvaro, Capa, Eloi Zamorano, Guillem Pujol (Marc García), Oriol Molins (Xavi Civil), Kilian Villaverde, Ricky, Joan Inés, Joel Cañaveras, Joel Brey (Martí Soler) i Sergi Pastells.

Gols: 0-1, Kilian Villaverde (min 38). 1-1, Álex Ruiz (min 65). 2-1, Marc Hervías (min 79).

Àrbitre: Bernat Mas López. Targetes grogues als jugadors locals Marc Vicente i Borges. A l’equip visitant, targetes grogues a Oriol Molins i Ricky i expulsió de Marc García per doble amonestació.

Estadi: Joan Baptista Milà. Unes 500 persones.

 

Camilo destaca la correcció dels errors com la clau de la remuntada

L’entrenador del Santboià afirmava en la roda de premsa posterior al partit que la remuntada a la segona part havia estat possible gràcies a la correcció dels errors. «He fet veure als jugadors que era possible remuntar corregint els errors del primer temps. No érem eficients en la pressió en la seva sortida de pilota, que a més perdíem amb facilitat. Els nois han mostrat tenir ànima, fe, voluntat i sacrifici», explicava. El tècnic es va mostrar content de donar una petita alegria a l’afició.

Recomanacions personalitzades