La Santboiana suma el quart triomf de la temporada

L’equip de Sant Boi de Llobregat puja fins a la setena posició de la classificació després de la victòria contra el UBU-Colina Clinic de Burgos en un partit igualat al Baldiri Aleu (37-29). També obté el bonus ofensiu.

Una acció del partit jugat al Baldiri Aleu // Jordi Elías-UE Santboiana

La Santboiana es va imposar al UBU-Colina Clinic de Burgos, equip recent ascendit a la Divisió d’Honor, en la vuitena jornada (37-29). Amb aquesta victòria, l’equip de Ricardo Martinena puja posicions a la classificació i és setè amb 20 punts.

La primera part va ser molt igualada i amb alternatives. El degà va marxar al descans amb dos punts d’avantatge (19-17). Héctor García va realitzar tres marques i Marco Mason i Jonny Bentley van fer les transformacions. Els visitants van sumar els punts a partir de dues marques transformades i un cop de càstig.

El segon temps també va ser competit. Afa Tauli, Javi Orbaneja i Harry Fitzsimons van aconseguir l’assaig per al degà. Marco Mason va sumar tres punts més amb un cop de càstig. El conjunt de Castella i Lleó va puntuar amb dues marques, una d’elles transformada (37-29). Quarta victòria de la temporada de l’equip blau, que també va obtenir el bonus ofensiu.

La Santboiana tornarà a jugar a casa el partit de la pròxima jornada i el seu rival serà el Bizkaia Gernika.

Derrota del sènior femení i victòria del sènior B masculí

L’equip sènior femení va perdre contra el CR Sant Cugat (31-22) en la cinquena jornada de la Divisió d’Honor Catalana. El pròxim partit del conjunt de Pablo Arévalo, Javi Corbacho i Leo Arroyo serà davant el RC Gòtics a casa.

El sènior B va sumar la tercera victòria consecutiva contra el CP Les Abelles (31-17) a casa en la vuitena jornada de la Divisió d’Honor B. El proper partit de l’equip entrenat per Diego Godoy i Paco Baena també serà a casa davant el Tecnidex València.

Recomanacions personalitzades