Els clicks de Playmobil envairan el poliesportiu La Parellada

La Fira de Col·leccionisme Playmobil tindrà lloc aquest dissabte i diumenge al poliesportiu.

La Fira de Col·leccionisme Playmobil

El poliesportiu La Parellada tornarà a acollir la 2a Fira de Col·leccionisme Playmobil aquest cap de setmana. La trobada està encarada a tot el públic familiar, ja que s’hi podran trobar des de tallers infantils i diorames, passant per punts de venda de la famosa joguina. S’ha de destacar que una part de la recaptació de les entrades anirà destinada a fons solidaris i es recollirà menjar per a l’entitat Aliments Solidaris Sant Boi.

El propulsor de l’organització és Click Factory Fest, entitat que rebrà el suport de l’Ajuntament i de Sant Boi Comerç. Una implicació afegida que es traduirà en el sorteig d’entrades i d’un xec en metàl·lic entre totes aquelles persones que comprin als establiments adherits. A més, enguany també seran novetats la recollida d’aliments per a la botiga Aliments Solidaris Sant Boi i un concurs de dibuix entre l’alumnat de 3r de primària. Mentre que el guanyador rebrà un lot de Playmobil, l’escola de l’infant obtindrà un xec de 200 euros per gastar en material escolar.

L’espai de la fira

La Fira ocuparà prop de 1.000 metres quadrats de superfície i durant els dos dies de durada estan programades activitats infantils (tallers de cars, bàsquet i tir amb arc, entre altres) i exposició de diorames fets amb les joguines. Pel que fa a l’edició d’enguany, part dels beneficis (el preu de l’entrada és de quatre euros) es destinaran a la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i Etiologies Similars. La Fira Playmobil està emmarcada en les activitats commemoratives del Dia Internacional dels Drets dels Infants i l’any passat la van visitar més de 4.500 persones.

Recomanacions personalitzades