Derrota del Santboià al camp del líder

L’equip de Juan Camilo Vázquez perd contra el Llagostera (2-1) en el segon partit de la setmana.

Una imatge del partit jugat a Llagostera // David Ferrer-FC Santboià

El Santboià ha caigut al camp del Llagostera (2-1) en la jornada 14 de Tercera Divisió. Amb aquesta derrota a l’estadi del líder de la categoria, l’equip del Baix Llobregat segueix en la penúltima posició de la taula classificatòria amb 8 punts.

La primera part ha finalitzat sense gols al marcador. A la represa, Muntadas ha avançat l’equip d’Oriol Alsina als primers instants i Marc Medina ha marcat el segon gol del Llagostera al minut 65. Guillermo Torres ha contestat ràpidament i ha retallat les diferències, però els de Sant Boi de Llobregat han marxat sense punts del camp del líder. De fet, el Llagostera ha guanyat els set partits de lliga que ha jugat al seu estadi aquesta temporada.

El pròxim partit del Santboià serà contra el Granollers, segon classificat, al Joan Baptista Milà el pròxim cap de setmana.

Juan Camilo Vázquez elogia la qualitat individual del Llagostera

El tècnic del Santboià ha destacat la qualitat individual del Llagostera en la roda de premsa posterior al partit. «Hem aconseguit competir de manera digna contra potser el millor equip amb qualitat individual a què ens hàgim enfrontat», ha afirmat. Camilo també ha destacat en l’aspecte positiu el creixement dels jugadors i en el negatiu no haver sumat en un camp complicat. «Estem competint bé, a excepció dels 15 minuts contra el Reus», ha dit l’entrenador.

Fitxa tècnica

UE Llagostera: Marcos, Aimar Moratalla, Amantini, Lucas Viale, Pol Gómez, Sascha Andreu, Pitu, Moussa, Maynau (Bigas), Eric Jiménez (Marc Medina) i Muntadas (Maik Molist).

FC Santboià: Rafa Leva, Pol Ros, Álex Ruiz, Borges, Jota (Álex Segura), Guillermo Torres, Marc Vicente, Marc Hervías, Ao Kishimoto (Alejandro Moya), Cervós (Kilian Honorato) i Sergi Caballero.

Gols: 1-0, Muntadas (min 46). 2-0, Marc Medina (min 63). 2-1, Guillermo Torres (min 65).

Àrbitre: Miguel Ángel Reinoso Mangas. Targetes grogues als jugadors locals Lucas Viale, Sascha Andreu, Eric Jiménez, Pol Gómez, Moussa, Marcos i Marc Medina. Al Santboià, targetes grogues a Ao Kishimoto, Marc Hervías i Álex Ruiz.

Estadi: Municipal de Llagostera. Unes 500 persones.

Recomanacions personalitzades