La Santboiana cau a Valladolid

El degà del rugbi espanyol marxa al descans amb avantatge després d’una gran primera part, però no és suficient per guanyar al camp del VRAC Quesos Entrepinares.

La Santboiana cau a Valladolid // Juan Carlos Rodríguez

La Santboiana ha perdut davant el VRAC Quesos Entrepinares (34-21) en la visita a l’estadi Pepe Rojo de Valladolid en la setena jornada de la competició. L’equip de Sant Boi s’ha quedat sense puntuar i ara ja se situa en la novena posició de la classificació amb 15 punts.

Els de Ricardo Martiena han realitzat una gran primera part i han marxat al descans amb avantatge (10-21) gràcies a tres marques de Sergi Coma, Afa Tauli i Marc Vilar. Marco Mason ha aconseguit les tres transformacions. A la represa, el joc ha sigut diferent i els locals han sigut els dominadors. Un parcial de 24-0 ha permés a l’equip de Valladolid remuntar el partit i fer marxar a la Santboiana sense punts.

El pròxim enfrontament dels de Sant Boi serà davant el UBU-Colina Clinic, conjunt recent ascendit a la Divisió d’Honor, a casa en la vuitena jornada. Els burgalesos tenen dos punts més a la classificació.

Victòria del sènior B

El sènior B ha aconseguit la victòria al camp del Montcada (10-24) en la setena jornada de la Divisió d’Honor B. El proper partit serà contra Les Abelles al Baldiri Aleu.

Recomanacions personalitzades