El cadàver d’un veí de Sant Boi apareix a la platja de les Botigues de Sitges

L’home va desaparèixer dimecres passat quan es banyava a la platja del Garraf.

Platja del Garraf // Wikicommons

El veí de Sant Boi que va desaparèixer dimecres passat a la platja del Garraf ha sigut trobat mort a la platja de les Botigues de Sitges. Així l’han identificat els seus familiars, després que una tercera persona localitzés el cadàver a tres quilòmetres d’on havia deixat el cotxe i la seva roba. En la seva identificació han sigut clau el banyador i la resta d’objectes personals que portava a sobre.

El cos de l’home de 50 anys ara serà sotmès a una autòpsia per determinar les causes de la mort, tot i que una de les hipòtesis podria ser l’ofegament. Cal posar de relleu que si bé l’home estava experimentat en travesses de mar, el temporal d’aquest dimecres passat va resultar ser especialment dur a la costa del Garraf. Els Mossos d’Esquadra van trobar el seu vehicle molt a prop de la platja i la seva roba arraconada a la sorra després que la família denunciés la desaparició dijous.

A partir de la denúncia, Salvament Marítim, la Guàrdia Civil, els Mossos d’Esquadra i la Creu Roja també van posar en marxa un dispositiu de recerca amb diverses embarcacions i unitats subaquàtiques. Si bé el seu rastreig ha resseguit tota la línia costanera i les zones especialment rocoses, finalment ha sigut un veí de la zona qui l’ha trobat panxa avall entre la localitat costanera i Castelldefels.

Recomanacions personalitzades