La Santboiana debuta amb victòria a Santander

L’equip de Ricardo Martinena guanya al camp de l’Independiente per 26-27 en la primera jornada de la Divisió d’Honor.

Una acció del partit a Santander // Antonio Ruiz

Debut amb triomf de la Unió Esportiva Santboiana a la Divisió d’Honor 2019/2020. El degà s’ha imposat al camp de l’Independiente de Santander (26-27) en la primera jornada i es col·loca amb 4 punts a la classificació.

L’equip de Ricardo Martinena venia de guanyar la Supercopa de Catalunya abans de començar la lliga.

El primer temps no ha tingut un domini de cap conjunt. Jonny Bentley, amb un cop de càstig i dues transformacions, i dues marques de Fede González i Pita Anae, -un dels fitxatges-, han puntuat per part de la Santboiana. Al descans, s’ha arribat amb 16-17.

A la represa, ha continuat la igualtat. Bentley, amb un altre cop de càstig, i un nou assaig de Fede González, transformat per Bentley, han donat el triomf al degà. Enzo Beltramino, Mariano García i Manuel Mora han fet els punts del conjunt cantàbric.

La Santboiana debutarà al Baldiri Aleu contra el VRAC Quesos Entrepinares de Valladolid, vigent campió, en la segona jornada el pròxim diumenge.

Recomanacions personalitzades