Ràdio Sant Boi aposta per la proximitat aquesta nova temporada

L’emissora municipal comença l’etapa 2019-2020 amb 30 programes gràcies a diferents col·laboracions. Quatre projectes de la ràdio santboiana tornen amb novetats pel públic.

Nova temporada de la Ràdio Sant Boi // Ajuntament de Sant Boi

La Ràdio Sant Boi (89.4) ha estrenat temporada, aquest 16 de setembre, amb força canvis en els programes. El magazin matinal, La República Santboiana, ha incorportat un espai de natura, a més de noves veus a la tertúlia política diària, com l’exalcalde Jaume Bosch i l’exregidor Luis Perez, i a la tertúlia esportiva dels dilluns. Així mateix, la temàtica comarcal i local també s’ha inclòs, en una segona part, dins de les tertúlies. Ràdio Sant Boi compta amb la participació del reporter de carrer ‘el Nano’, que realitza sorpreses per enganxar la seva audiència.

Dies de Ràdio és l’altre matinal de la l’emissora municipal que s’ha posat en marxa, un any més, per «reforçar la vocació per l’actualitat i el teixit associatiu de Sant Boi«, segons informa el consistori. Els dijous a les 11 hores, com a cloenda de la seva visita a l’Ajuntament de Sant Boi, el programa acull les escoles de la ciutat. L’emissora reprèn la idea d’obrir un espai pels emprenedors de Sant Boi Empresarial, a les 11 hores els dijous. Una iniciativa en la qual han tornat a confiar, ja que va ser tot un encert la temporada anterior.

Pel que fa a les emissions de la tarda, El Momento Inútil ha estrenat nova temporada amb moltes sorpreses.  Des d’una pàgina web fins a un nou logo, a més de noves cares i veus. Tot això, sense oblidar les seves frikades que aporten el toc característic al programa.

Els Serveis Informatius de Ràdio Sant Boi tenen la intenció d’acostar la població santboiana a la política local, a partir d’entrevistes als nous regidors de l’Ajuntament de Sant Boi. A més d’un debat mensual amb portaveus dels grups municipals. Els 30 programes de proximitat amb els quals compta l’emissora local s’han aconseguit, any darrere any, gràcies a les col·laboracions.

Recomanacions personalitzades