Sant Boi commemora el Dia Internacional de la Bisexualitat

La bandera de l’orgull bisexual oneja un any més al balcó de l’Ajuntament aquest dilluns per donar visibilitat a la diversitat sexual i “seguir fent costat a la lluita contra la discriminació LGTBI+”. Al vespre, els colors de l’arc de Sant Martí també il·luminaran la casa consistorial.

Per a l’Ajuntament, es tracta d’una “prioritat política” reivindicar els drets de les persones LGTBI+, a més d’una expressió pública de tolerància zero envers la discriminació. Un compromís que s’expressa a través de la campanya municipal Sant Boi és diversa, així com també amb l’adhesió a jornades que se celebren internacionalment per conscienciar la població sobre aquesta qüestió.

El municipi compta des del gener del 2018 amb un Punt d’Informació i Assessorament LGTBI+. Al maig també es van instal·lar els dos primers semàfors inclusius LGTBI+ a dues cruïlles de la ciutat.

Recomanacions personalitzades