C’s demana a Olga Puertas que “retorni l’acta de regidora”

La formació acusa la seva antiga edil “d’incomplir el compromís d’abandonar el càrrec, recollit a la nostra carta ètica”. El portaveu a l’Ajuntament, Lluís Tejedor, assegura que “Puertas no ha vingut a la majoria de reunions del grup municipal”.

Lluís Tejedor, segon per la dreta a la segona filera, el dia que va prendre l’acte de regidor // Arxiu

El grup municipal de C’s a l’Ajuntament de Sant Boi ha demanat a la seva antiga cap de llista, Olga Puertas, que va abandonar el partit fa uns dies, que “retorni l’acta de regidora”. Puertas, que va dimitir en sentir-se “apartada i vetada” dels òrgans de decisió, ha passat a ser edil no adscrita al consistori. El regidor i portaveu de la formació, Lluís Tejedor, ha reclamat a Puertas que entregui l’acta, ja que considera que amb la seva acció està “incomplint el compromís d’abandonar el càrrec, tal com està recollit a la nostra carta ètica, que ella va signar”.

Tejedor assegura a Sant Boi Diari que Olga Puertas no ha assistit a la majoria de reunions a les quals ha estat convocada, i tot i que entén la seva decisió, creu que aquesta s’hauria d’haver produït abans. “Fa dos anys, el congrés de C’s va decidir definir el partit com a lliberal i progressista. Per tant, si ella no estava còmoda, ho podia haver dit llavors”.

“Sóc un servidor públic”

En relació a les acusacions de Puertas, que denunciava “una campanya per eliminar-me de persones sense cap vinculació amb Sant Boi i que utilitzen el municipi per altres interessos”, Tejedor replica que “com a servidor públic i funcionari amb més de 30 anys de carrera, sempre he treballat on se m’ha necessitat”. Per aquest motiu, creu que “l’exigència de viure a la població on es té el lloc de treball és un requisit que ha quedat desfasat”. En aquest sentit, Tejedor opina que és “un argument sense cap mena de fonament”.

Recomanacions personalitzades