La falta d’encert evita la victòria del Santboià

L’equip de Sant Boi de Llobregat empata (0-0) contra el Vilanova a casa en la tercera jornada i segueix imbatut en l’inici de lliga.

Un instant del partit // David Ferrer-FC Santboià

El Santboià no ha passat de l’empat (0-0) contra el Vilanova a casa en la tercera jornada en un partit on li ha faltat encert. L’equip del Baix Llobregat està situat a la cinquena posició de la taula classificatòria amb 5 punts sumats.

El conjunt de José Alcaraz és l’únic del grup 2 de Primera Catalana que no ha encaixat cap gol en les tres primeres jornades.

La falta d’efectivitat va impedir la victòria local. Juanlu ho va intentar a la primera part i al segon temps va tenir una ocasió molt clara, que va fallar. Chicho també va estavellar una rematada al travesser. A partir de l’expulsió de Toni Calvo, per doble amonestació, els del Garraf van dominar però els vermells es van defensar bé fins al final de l’enfrontament.

El pròxim partit del Santboià serà al camp del Can Vidalet en la jornada 4.

Fitxa tècnica

FC Santboià: Rafa Leva, Borja Esteve, Álex Ruiz, Mario, Iván Romano, Jaime Fuentes (Montoya), Ferran Roca (Chicho), Carlos Martínez, Juanlu (Edu Esteban), Roland Garrós (Kilian Honorato) i Ferri (Toni Calvo).

CF Vilanova: Nito, David Gómez (Roberto Angulo), Carlos Molina, Iloie, Toti (Aleix), Adri Alonso (Sebas), Víctor Morillas (Álex Saldaña), Carlos Contreras, Antolínez (Raúl Perea), Oriol Codina i Aleix Vall.

Àrbitre: Jordi Serradelarca Serra. Targetes grogues a Jaime Fuentes, Álex Ruiz i Mario i expulsió de Toni Calvo per doble amonestació al Santboià. Per part del Vilanova, targeta groga a Iloie.

Estadi: Joan Baptista Milà. Unes 500 persones.

Recomanacions personalitzades