Pau Capell guanya la Santa Cruz Extreme

El corredor santboià tanca la temporada oficial amb una victòria a Tenerife.

Pau Capell arriba a la meta // Estefania Briganty

Nova victòria de Pau Capell a les Illes Canàries, on va començar la temporada a principis d’any. El corredor santboià ha guanyat la Santa Cruz Extreme a Tenerife amb un temps de 5 hores, 42 minuts i 45 segons.

La cursa ha constat de 49,2 quilòmetres amb recorregut pel Parc Rural Anaga, que és Reserva de la Biosfera. La sortida i l’arribada han estat a Santa Cruz de Tenerife. Cristofer Clemente i José David Lutzardo han completat el podi.

A finals d’agost, Capell va avonseguir un triomf històric a l’Ultra Trail del Montblanc i revalidava el títol de campió de l’Ultra Trail World Tour.

L’esportista santboià ha guanyat aquesta temporada les següents proves: Mozart100Tenerife BluetrailTrail Menorca Camí de CavallsUT Cerro RojoPatagonia RunTransgrancanaria, Ultratrack Cerdeña i Pilancones Trail. A la Grossglockner Ultra Trail, ha estat tercer. Pau Capell ha acabat una temporada oficial amb grans resultats.

Recomanacions personalitzades