Pau Capell guanya la UT Cerro Rojo

El corredor santboià ha aconseguit el triomf a Mèxic amb rècord, després d’imposar-se recensent a la Patagonia Run a Argentina.

Pau Capell, durant una prova del circuit Ultra Trail // Cedida

Pau Capell ha tornat aconseguir la victòria amb rècord en una nova prova del Ultra Trail World Tour 2019. Després de guanyar la Patagonia Run a Argentina, el corredor santboià s’ha imposat a la UT Cerro Rojo amb un temps de 8 hores i 10 minuts. Aquesta cursa és una de les més dures de Mèxic.

L’esportista de Sant Boi de Llobregat va guanyar la Transgrancanaria en l’estrena de la temporada Ultra Trail a finals del mes de febrer i va liderar la Pilancones Trail al gener a les Illes Canàries.

La pròxima cursa serà la Trail Menorca Camí dels Cavalls a les Illes Balears el 17 de maig.

Recomanacions personalitzades