ERC reclama un canvi de govern a Sant Boi “des de l’impuls republicà”

El candidat dels republicans a l’alcaldia, Miquel Salip, reivindica l’articulació d’una alternativa política en l’acte de presentació dels 31 alcaldables del Baix Llobregat. La formació es conjura per “tenyir de groc” el territori a les eleccions del 26 de maig.

Els candidats d’ERC als ajuntaments del Baix Llobregat, en l’acte a Sant Boi // ERC

El candidat a l’alcaldia de Sant Boi Llobregat per ERC, Miquel Salip, ha reivindicat un canvi de govern a la ciutat “des de l’impuls republicà”. Salip, que fa tàndem a la llista electoral amb Rosa Mur, ha assegurat que tenen “el millor projecte polític i un equip compromès» i que estan«en condicions per articular una alternativa política per a la ciutat».

En l’acte de presentació de les candidatures d’ERC a la comarca del Baix Llobregat, que s’ha celebrat a la plaça de l’Ajuntament de Sant Boi, la formació republicana ha assegurat que el seu objectiu és “tenyir de groc el Baix Llobregat i l’Hospitalet a les eleccions del maig”.

El diputat d’ERC al Parlament i president comarcal del partit, Jordi Albert, ha instat a guanyar perquè “sense el Baix no hi ha somni possible; no hi ha fil roig possible, sense el Baix els resultats haurien estat impossibles! Som el bastió, som la força, som el país!”.

Per la seva banda, el candidat d’Esquerra a l’Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall, ha animat els ciutadans de l’àrea metropolitana a fer un pas endavant i a tenyir completament de groc el mapa a les eleccions municipals.

‘Festa de la República’

Maragall ha fet aquestes declaracions durant l’acte de la ‘Festa de la República’, en la qual també ha participat la consellera de Justícia, Ester Capella. En la mateixa línia, Capella ha animat als republicans «a seguir treballant per reclamar a l’Estat que faci política i per seguir defensant els drets i llibertats”.

A l’acte també hi ha participat Jovent Republicà, amb els seus portaveus Àlex López i Queralt Malé en representació de totes les persones joves que acompanyaran Esquerra en les pròximes eleccions municipals.

Recomanacions personalitzades