ERC torna a triar Miquel Salip com a candidat per a les municipals

L’assemblea local d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) de Sant Boi ha votat per àmplia majoria que Miquel Salip encapçali la seva candidatura a les eleccions municipals del 2019. Serà la segona vegada que farà de candidat republicà.

L’assemblea ha revalidat l’aposta per Miquel Salip (al centre amb una urna de l’1-O) // ERC

Aquest dimarts 12 de juny una assemblea d’ERC va votar que el candidat del partit a Sant Boi sigui Miquel Salip. Amb 36 anys, «entoma el mandat de l’assemblea amb l’experiència que li han proporcionat quatre anys com a portaveu del Grup Municipal», afirma el partit en un comunicat.

Segons la formació republicana, la situació política nacional tindran pes en aquests comicis, ja que el president del partit Oriol Junqueras «és a la presó, i la Secretària General (Marta Rovira) és a l’exili». «En aquestes circumstàncies, seria
inadmissible esborrar-me del mapa i no assumir la responsabilitat», diu el candidat d’ERC.

A nivell local, assegura que se sent preparat per arribar a l’alcaldia i que la seva voluntat és «fer Sant Boi». Això vol dir tenir «una administració local que escolti i entengui les necessitats de la gent, que aposti per fer-la corresponsable del dia a dia de la ciutat i que converteixi aquestes necessitats en les prioritats del govern».

El partit aposta per fer «un gran bloc republicà i d’esquerres que vagi més enllà de les sigles d’un partit». El seu objectiu seria «constituir una alternativa al Govern de la ciutat que ja fa 40 anys que dura».

Recomanacions personalitzades