Doble derrota del softbol del CBS Sant Boi

L’equip sènior de softbol va perdre els dos partits de la sèrie contra el Dridma Rivas de Madrid a la fase final de la lliga.

Doble derrota del sènior de softbol a Madrid // Carles Cerdà-CBS Sant Boi

Doble derrota de l’equip sènior de softbol del CBS Sant Boi. Les jugadores de Xavi Civit van perdre els dos partits de la sèrie contra el Dridma Rivas a Madrid en la segona jornada del grup 2 de la fase final de la Divisió d’Honor.

El primer enfrontament acabava amb victòria de les locals 7-0. En el segon partit, el conjunt madrileny també va dominar i s’imposava per 11-4.

Amb aquest resultat, el CBS Sant Boi es queda sense opcions d’aconseguir la primera plaça del grup 2, que permet disputar la pròxima edició de la Copa de la Reina. Segueix a la quarta posició de la classificació.

Recomanacions personalitzades