Empat del CBS Sant Boi de beisbol

L’equip de Candelario Díaz iguala la sèrie al camp del CBS Miralbueno, l’últim classificat de la Lliga Nacional.

Partit de la temporada passada del CBS Sant Boi de beisbol // Arxiu

Empat de l’equip sènior de beisbol del CBS Sant Boi a Saragossa. El conjunt de Candelario Díaz va igualar la sèrie al camp del CBS Miralbueno, últim classificat, en la cinquena jornada de la Lliga Nacional.

L’equip de Sant Boi de Llobregat va guanyar el primer partit de forma contundent (3-13). En el segon enfrontament, els aragonesos es van imposar clarament per 10-3 i van sumar el primer triomf de la temporada. El conjunt de Candelario Díaz està a la zona baixa de la classificació amb 2 victòries i 8 derrotes.

El pròxim partit del CBS Sant Boi serà contra el CB Barcelona a casa en la sisena jornada.

Recomanacions personalitzades