Victòria històrica de Pau Capell a l’Ultra Trail Montblanc

El corredor santboià guanya per primera vegada aquesta prestigiosa prova del circuit i revalida el títol de campió de l’Ultra Trail World Tour.

Pau Capell ha guanyat l’UTMB // José Miguel Munoze

Pau Capell ha guanyat l’Ultra Trail del Montblanc i ha fet història. El corredor de Sant Boi de Llobregat ha guanyat per primer cop aquesta prestigiosa prova del circuit amb un temps de 20 hores, 19 minuts i 7 segons a Chamonix. Una nova fita en la seva carrera esportiva amb la qual revalida el títol de campió de l’Ultra Trail World Tour.

Amb aquesta victòria, el santboià es converteix en el tercer corredor català que guanya l’Ultra Trail del Montblanc després de Núria Picas i Kilian Jornet. L’any passat va acabar a la tercera posició en aquesta cursa en la categoria CCC.

El recorregut ha sigut d’uns 170 quilòmetres a través de França, Suïssa i Itàlia i s’ha arribat fins als 9.100 metres de desnivell positiu. Capell ha dominat la cursa des del principi i ha finalitzat amb un gran avantatge davant el seu perseguidor immediat. El francès Xavier Thevenard, segon, i el neozelandès Scott Hawker, tercer, han completat el podi.

L’esportista santboià ha guanyat aquesta temporada les següents proves: Mozart100Tenerife BluetrailTrail Menorca Camí de CavallsUT Cerro RojoPatagonia RunTransgrancanaria i Pilancones Trail. A l’última, Grossglockner Ultra Trail, va ser tercer.

Pau Capell ha aconseguit l’objectiu que s’havia marcat: guanyar l’UTMB.

Recomanacions personalitzades