La Torre del Sol reprendrà les ballades de ‘swing’ dominicals a partir del 15 de setembre

La iniciativa, sorgida dels pressupostos participatius, ha estat proposada per l’associació de veïns La Unió del barri Centre. Les sessions aniran a càrrec del col·lectiu Swing Boi.

Les sessions de ball de swing es faran els diumenges a partir del 15 de setembre a les 12 hores // Ajuntament de Sant Boi

Les ballades de swing als jardins de la Torre del Sol es reprendran el pròxim diumenge 15 de setembre. L’activitat es recuperarà “després de l’èxit assolit al mes de juliol”, segons ha indicat l’Ajuntament de Sant Boi en un comunicat. Aquesta acció és una de les iniciatives sorgides dels pressupostos participatius del consistori santboià i va ser plantejada per l’Associació de Veïns i Veïnes de la Unió, pertanyents al barri Centre.

Els balls de swing tornaran al seu horari habitual el diumenge 15 de setembre a les 12 hores. De moment, també està previst que tingui lloc el diumenge 22 de setembre. En tots dos casos, l’activitat és gratuïta. Les ballades aniran a càrrec del col·lectiu Swing Boi.

Activitats d’estiu a la Torre del Sol

Enguany, Sant Boi ha estrenat els jardins de la Torre del Sol com espai d’activitats culturals estiuenques. Cinema a la fresca, swing i teatre són algunes de les propostes que es realitzen durant els divendres i diumenges de juliol i setembre. L’Ajuntament assegurava quan va presentar el projecte que “la nova programació permetrà gaudir d’aquest espai de Sant Boi”.

La Torre del Sol és un edifici de meitat del segle XIX amb un jardí, que està situat al carrer de Joan Bardina, al cor del nucli antic de la ciutat. La programació, amb la qual s’estrena com a espai cultural, ha ofert cinema a la fresca, amb pel·lícules en versions doblada i original a càrrec dels Cinemes Can Castellet; ballades de swing -amb música en directe en alguns casos-, organitzades pel col·lectiu Swing Boi; teatre a càrrec d’alumnes del taller de teatre de l’Associació de Veïns La Unió, i un concert de l’Escola de Música Blai Net.

Recomanacions personalitzades