La Torre del Sol s’estrena com a espai d’activitats culturals estiuenques

Cinema a la fresca, swing i teatre són algunes de les propostes que es gaudiran els divendres de juliol i setembre. La iniciativa forma part de les peticions dels veïns i veïnes del barri en els pressupostos participatius.

Una de les activitats d’estiu al Museu de Sant Boi // Ajuntament de Sant Boi

Sant Boi incorpora un nou espai d’activitats culturals per a l’estiu. Els divendres i diumenges dels mesos de juliol i setembre, els jardins de la Torre del Sol seran l’escenari de les Activitats Culturals Torre del Sol Estiu 2019, “una nova programació que permetrà gaudir d’aquest espai de Sant Boi”, segons ha indicat l’Ajuntament en un comunicat. Les activitats comencen aquest divendres amb la projecció a l’aire lliure de la pel·lícula ‘La Ciudad de las estrelles: La, la land’.

La projecció tindrà lloc a la Torre del Sol, un edifici de meitat del segle XIX amb un jardí romàntic ple de racons fantàstics, que està situat al carrer de Joan Bardina, al cor del nucli antic de la ciutat. La programació, amb la qual s’estrena com a espai cultural, oferirà cinema a la fresca, amb pel·lícules en versions doblada i original a càrrec dels Cinemes Can Castellet; ballades de swing -amb música en directe en alguns casos-, organitzades pel col·lectiu Swing Boi; teatre a càrrec d’alumnes del taller de teatre de l’Associació de Veïns La Unió, i un concert de l’Escola de Música Blai Net.

El consistori recorda que la nova iniciativa és un dels projectes sorgits dels pressupostos participatius 2019, en el qual l’associació de veïns i veïnes del barri demanaven una programació cultural estiuenca a la seu de la Torre del Sol.

Recomanacions personalitzades