Jocs, tallers i oci educatiu i saludable són les activitats d’estiu a l’espai públic

Les accions adreçades al públic familiar se centralitzaran als jardins de Can Castells els dimecres 3, 10 i 17 de juliol a les tardes. L’objectiu de la iniciativa és “fomentar i afavorir l’ús col·lectiu i comunitari” del carrer amb propostes educatives.

Les activitats d’estiu es duran a terme durant el mes de juliol // Ajuntament de Sant Boi

El cap de setmana s’han iniciat a Sant Boi les activitats lúdiques i educatives d’estiu adreçades al públic familiar. L’objectiu de la iniciativa, segons ha explicat l’Ajuntament en un comunicat, és “promoure una oferta de lleure amb espais de joc, tallers, música i animació infantil a l’espai públic”. Igual que l’any passat, els jardins de Can Castells Centre d’Art tornaran a ser la seu principal de les activitats.

La idea d’aquestes accions és “fomentar i afavorir l’ús col·lectiu i comunitari de l’espai públic amb propostes d’oci educatiu, saludable, divertit i de convivència”. En aquest sentit, els jocs i tallers d’estiu tenen l’objectiu de “desenvolupar les relacions intergeneracionals, de manera que les famílies amb nens i nenes de diferents edats, pares, mares i altres familiars i amistats puguin gaudir plegats”.

Activitats als barris

Durant el mes de juny, s’han realitzat activitats al barri de Ciutat de Cooperativa i Molí Nou i a la plaça de l’Olivera de Casablanca, coincidint amb les Festes de Barri. Al mes de juliol, les propostes lúdiques es desenvoluparan als jardins de Can Castells Centre d’Art, després que l’any passat tinguessin una bona acollida. En aquest lloc, les activitats tindran lloc de 17 a 20 hores els dimecres 3, 10 i 17 de juliol.

Recomanacions personalitzades