Una vigilant privada de la caserna militar dispara de forma fortuïta contra un company

Els Mossos d’Esquadra han detingut a la dona per amenaces, tot i que asseguren que el tret no va ser intencionat i no s’han registrat ferits. La Direcció General d’Administració de la Seguretat, que depèn de la Conselleria d’Interior i té competències en aquest àmbit, ha obert una investigació per aclarir com es van produir els fets.

Els fets van tenir lloc a la caserna militar de Sant Boi // Arxiu

Una treballadora de seguretat privada que feia tasques de vigilància a l’exterior de la caserna militar Santa Eulàlia de Sant Boi ha estat detinguda per un delicte d’amenaces. Segons han confirmat els Mossos d’Esquadra a Sant Boi Diari, “la detenció s’ha produït després que la dona amenacés un company en el marc d’una discussió”. En el mateix moment de la disputa, a la vigilant privada se li ha disparat un tret de forma fortuïta.

La Policia catalana ha explicat que els fets han succeït aquest dimecres poc després de les sis de la tarda a l’exterior de la caserna militar de Sant Boi, tal com va avançar Ser Catalunya. De moment, els Mossos descarten que el tret s’hagi disparat de forma intencionada. La dona ha estat detinguda per amenaces i s’ha obert un atestat.

Expedient de la Direcció General d’Administració de la Seguretat

Paral·lelament a les gestions dels Mossos d’Esquadra, la Direcció General d’Administració de la Seguretat (DGAS) ha obert una investigació per aclarir els fets. Aquest organisme, que depèn de la Conselleria d’Interior, és qui té les competències en l’àmbit de la vigilància privada i intentarà esbrinar i valorar que ha passat perquè la vigilant de seguretat discutís i amenacés el seu company.

Recomanacions personalitzades