L’Aplec de Sant Ramon posa el punt final a les activitats d’estiu

La trobada i la 41a edició de la Cursa, que se celebren aquest cap de setmana, serviran per cloure els esdeveniments culturals i esportius d’aquests mesos. Ball de bastons, castellers, sardanes, la interacció amb la natura i una cursa vertical, alguns dels actes previstos.

Les activitats de l’Aplec tindran lloc a l’ermita de Sant Ramon // Arxiu

Aquest cap de setmana, dissabte i diumenge, tindran lloc la 41a Cursa a Sant Ramon i el 83è Aplec de Sant Ramon. Les dues activitats posen el punt final a l’estiu amb diverses activitats relacionades amb la cultura tradicional i la natura. En un comunicat, l’Ajuntament de Sant Boi ha indicat que el dissabte 31, uns 500 corredors i corredores participaran en la cursa. Aquesta sortirà a les 19.30 hores des de l’Estadi Municipal d’Atletisme Constantí Miranda. Com a novetat, aquest any, l’organització ha preparat un recorregut vertical (‘vertical race’) de 2 km que sortirà de l’estadi mitja hora més tard.

El diumenge tindrà lloc la jornada festiva de l’Aplec, que començarà amb la ‘5a Guau, quina pujada!’, que segons el consistori és “una pujada amb gossos que vol sensibilitzar sobre la responsabilitat i la cura dels animals de companyia”.

Apartat dedicat a la natura

Ball de bastons i ball de gitanes de Sant Climent, l’actuació dels Castellers de Viladecans i una audició de sardanes de la Cobla Sabadell són algunes de les activitats programades. També hi haurà un apartat dedicat a la natura, on es podrà gaudir d’un planetari digital, l’observació del cel amb telescopi o un taller on les persones participants podran emportar-se la petjada del seu gos. El pregó, la missa i un aperitiu (tast de natura) completaran la programació.

L’Aplec de Sant Ramon està organitzat per l’Ajuntament de Sant Boi amb la col·laboració del Club Atletisme Sant Boi i l’Ajuntament de Viladecans.

Recomanacions personalitzades