El Santboià continua amb la bona ratxa de resultats

Juanlu, autor d’un doblet, i Ferran Roca han marcat els gols de la victòria contra el Mollerussa (3-0).

Juanlu i Ferran Roca han marcat els gols // David Ferrer-FC Santboià

Nova victòria del Santboià. El conjunt de José Alcaraz s’ha imposat al Mollerussa per 3-0 a casa en la jornada 9. L’equip de Sant Boi de Llobregat puja a la segona posició de la taula classificatòria amb 21 punts i a 6 del liderat.

Montañesa i Santboià són els únics invictes del grup 2 de Primera Catalana després de la derrota del Gavà contra el Vista Alegre (1-3). El conjunt del Baix Llobregat té un balanç de 6 victòries i 3 empats amb 20 gols a favor i 2 en contra.

La primera part ha finalitzat sense gols. Juanlu ha marcat l’1-0 a la represa amb un xut dins de l’àrea gran. Ferran Roca ha ampliat l’avantatge local quan s’ha anticipat a la sortida del porter visitant i l’ha batut de cap. Juanlu ha establert el 3-0 definitiu després d’una vaselina.

El Santboià viatja a Lleida per jugar contra l’Almacelles en la jornada 10.

Fitxa tècnica

FC Santboià: Rafa Leva, Dani Martínez, Álex Ruiz, Mario, Borja Esteve, Jaime Fuentes (Libo), Toni Calvo (Ferri), Carlos Martínez (Manel Montoya), Juanlu, Kilian Honorato (Ferran Roca) i Chicho (Edu Esteban).

CFJ Mollerussa: Balagué, Pedrós (Canadell), Grau, Artur Gòdia (Joan Martí), Ormo, Pocurull, Marc Álvarez, Albert López, Graells, Puiggrós (Aleu) i Soldevila (Albert Delgado).

Gols: 1-0, Juanlu (min 61). 2-0, Ferran Roca (min 78). 3-0, Juanlu (min 84).

Àrbitre: Rafael Aguilar Prat. Targetes grogues a Jaime Fuentes i Juanlu al Santboià. Per part del Mollerussa, targetes grogues a Puiggrós i Artur Gòdia.

Estadi: Joan Baptista Milà. Unes 400 persones.

Recomanacions personalitzades