Judith Corachán és quarta al Challenge Peguera-Mallorca

La triatleta santboiana finalitza al top5 en la penúltima prova d’aquest any amb un temps de 4 hores, 30 minuts i 28 segons.

Judith Corachán durant la cursa // José Luis Hourcade-JLH Photographer

Judith Corachán ha estat quarta al Challenge Peguera-Mallorca. La triatleta santboiana ha finalitzat en el top5 a les Illes Balears amb un temps de 4 hores, 30 minuts i 28 segons. Penúltima cursa de la temporada.

Peguera és una localitat turística en el terme municipal de Calvià, que està situat a la costa sud-oest de Mallorca. La prova ha tingut 1.900 metres de natació, 90 quilòmetres de ciclisme i 21 quilòmetres de cursa a peu.

La natació s’ha desenvolupat a la platja de Torà, el ciclisme amb inici i final a Peguera i l’últim segment en el centre urbà. Radka Kahlefeldt, Jeanne Collonge i Lisa Hütthaler han pujat al podi. Laura Gómez ha tancat el top5.

Corachán ha guanyat l’Embrunman, els triatlons de Biscaia i Zarautz i el Challenge de Salou. Altres bons resultats han estat la plata al Mundial de Llarga Distància, la tercera plaça a l’Ironman de Vitòria i la quarta posició a l’Ironman 70.3 de Dubai. També ha finalitzat al Top15 del Mundial de Niça.

L’última prova és el Challenge del Marroc, que es disputarà el proper 26 d’octubre.

Recomanacions personalitzades