Quatre iniciatives de Sant Boi esdevenen punt d’informació turística comarcal

El Museu de Sant Boi, el Punt d’Informació de Som Bici, el restaurant Som Bo i l’empresa de lloguer de caravanes Orson Rent han obtingut enguany el distintiu de Punt d’Informació Turística del Baix Llobregat.

Autoritat amb els propietaris del establiments que han obtingut el reconeixement // Ajuntament

Quatre iniciatives de Sant Boi han estat distingides amb el reconeixement de Punt d’Informació Turística del Baix Llobregat, que des del 2016 concedeix el Consorci de Turisme del Baix Llobregat cap a establiments públics i privats que pel seu contacte directe amb turistes poden oferir informació sobre la comarca.

Enguany les iniciatives distingides al municipi han estat el Museu de Sant Boi i el Punt d’Informació de Som Bici, a més de l’empresa de lloguer de caravanes Orson Rent i del restaurant de cuina vegetariana Som Bo, que ha estat la primera vegada que ha rebut el distintiu. Tant el Museu de Sant Boi com el Punt d’Informació de Som Bici i Orson Rent ja havien rebut aquest reconeixement en edicions anteriors.

En aquesta edició s’han concedit un total de 61 distintius a tota la comarca. Els reconeixements s’han lliurat en un acte al Parc Arqueològic Mines de Gavà que ha comptat amb l’alcaldessa de la localitat, Raquel Sánchez; el Diputat Delegat de l’Àrea de Turisme de la Diputació, Juan Luis Ruiz; i la presidenta del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, Eva María Martínez.

Recomanacions personalitzades