Pau Capell és campió de l’Ultra Trail World Tour

El corredor santboià ha recollit el trofeu per segon any consecutiu.

Pau Capell en una imatge d’arxiu // José Miguel Munoze

Pau Capell és campió de l’Ultra Trail World Tour per segon any consecutiu. El corredor de Sant Boi de Llobregat ha recollit el trofeu a París després de guanyar quatre proves del calendari. Una d’elles és la prestigiosa Ultra Trail del Montblanc.

L’esportista santboià va rebre el títol de campió del 2018 a Barcelona en una cerimònia celebrada a la Fundació Miró a principis d’aquest any.

Els altres triomfs de la temporada han estat al Santa Cruz Extreme, Mozart100Tenerife BluetrailTrail Menorca Camí de CavallsUT Cerro RojoPatagonia RunTransgrancanaria, Ultratrack Cerdeña i Pilancones Trail. També ha queat tercer a la Grossglockner Ultra Trail.

Recomanacions personalitzades