Nou espai cultural a Can Castellet per gaudir del cinema més enllà de la pantalla

Els cinemes de Sant Boi posen en marxa la “Sala 6”, un nou espai a l’entrada de l’equipament per acollir cinefòrums i altres esdeveniments culturals relacionats amb la programació cinematogràfica. L’espai s’havia d’obrir al setembre.

Un del moments de la inguració de la nova Sala 6 // Ajuntament

Sant Boi compta amb un nou espai cultural als Cinemes Can Castellet. Es tracta d’una nova sala destinada a acollir cinefòrums i altres esdeveniments culturals relacionats amb la programació cinematogràfica dels cinemes.

Sota el nom de “Sala 6”, el nou espai pretén acollir activitats com “masterclasses”, festivals i altres propostes culturals pensades per complementar l’experiència audiovisual dels espectadors.

Una aposta cultural que des de fa temps abandera l’espai, que recentment ha posat en marxa una jornada de “masterclasses” sobre cinema amb cineastes com Albert Serra i també ha estat la seu del festival de curtmetratges Filmets, que enguany ha celebrat la 45a edició.

Retard en l’obertura

El nou espai, però, arriba amb cert retard ja que les previsions inicials eren posar-lo en marxa al setembre, però finalment la inauguració no s’ha fet fins tres mesos després.

Recomanacions personalitzades