Primera derrota de la Santboiana al Baldiri Aleu

El degà cau contra l’Ordizia (30-33) en els últims instants però suma el bonus defensiu.

Una acció del partit // Jordi Elías-UE Santboiana

La Santboiana ha perdut la imbatibilitat al Baldiri Aleu. Derrota del degà contra l’Ordizia (30-33) en l’últim partit de l’any però suma el bonus defensiu. L’equip de Ricardo Martinena finalitza el 2019 en la cinquena posició amb 33 punts.

El primer temps ha estat dominat pels locals, que han marxat amb avantatge al descans (19-7). Tres marques de Paolo Ragazzi, Pita Anae i Pablo Romera més dues transformacions de Jonny Bentley han reflectit al marcador el bon joc santboià. Els guipuscoans han puntuat amb un assaig transformat.

A la segona meitat, els visitants han remuntat el partit en els últims instants. Un assaig de Martí Vicente i dos cops de càstig de Bentley han estat els punts del degà. Els locals han arribat amb avantatge al final (30-28) però un assaig en el darrer minut ha donat la victòria a l’Ordizia.

Valentín Cruz, Anthony Matoto, Alain Araña i Aitor Olasagasti han fet els punts del conjunt basc.

La Santboiana tornarà a jugar al Baldiri Aleu la pròxima jornada contra l’Independiente de Santander. Primer partit de la segona volta.

Victòria del Sub-23

L’equip Sub-23 s’ha imposat a l’Ordizia (40-19) i finalitza l’any en la primera posició amb 51 punts.

Recomanacions personalitzades