Primera victòria de la Santboiana fora de casa

L’equip de Ricardo Martinena guanya al camp del Complutense Cisneros (13-17) i suma quatre partits sense perdre a la lliga.

Imatge d’arxiu // Jordi Elías-UE Santboiana

Primera victòria de la Santboiana a domicili. El degà ha guanyat el Complutense Cisneros al Campo Central de Madrid (13-17) i segueix a la part alta de la classificació amb 32 punts.

L’equip de Ricardo Martinena suma quatre partits sense perdre a la Divisió d’Honor. L’última derrota va ser al camp del SilverStorm El Salvador en la sisena jornada.

Primer temps igualat amb avantatge local al descans (10-7). La Santboiana ha puntuat amb un assaig d’Afa Tauli transformat per Jonny Bentley. Per part del col·legial, marca transformada i cop de càstig.

A la represa, la igualtat ha continuat. L’equip de Sant Boi ha empatat gràcies a un cop de càstig passat per Bentley però el Complutense Cisneros ha contestat amb la mateixa jugada (13-10). Al minut 64, ha arribat la jugada decisiva quan Paolo Ragazzi ha assajat i Bentley ha aconseguit la transformació (13-17). Solidesa defensiva del degà.

Pedro Rodríguez i Pablo Casas han fet els punts del conjunt madrileny. La Santboiana tanca l’any contra l’Ordizia, que té 1 punt més, al Baldiri Aleu el pròxim cap de setmana. Últim partit de la primera volta.

Empat del Sub-23

L’equip Sub-23 ha empatat contra el Cisneros (12-12) i segueix líder.

Recomanacions personalitzades