L’Ajuntament inverteix gairebé un milió d’euros en millorar l’espai peatonal i ciclista de la ronda de Sant Ramon

Els treballs ja han començat i s’actuarà en un tram de 500 metres. El termini d’execució de l’obra és de cinc mesos.

Recreació de com quedaran el lateral de la ronda Sant Ramon // Ajuntament de Sant Boi
Recreació de com quedaran el lateral de la ronda Sant Ramon // Ajuntament de Sant Boi

Ja estan en marxa les obres d’adequació del tram de la ronda de Sant Ramon situat entre el carrer de Baldiri Aleu i l’avinguda de l’Onze de Setembre. La part afectada té 500 metres de longitud i es treballarà durant un termini aproximat de cinc mesos. Els treballs costaran 900.000 euros.

Les millores, segons ha assegurat l’Ajuntament aquest dimecres mitjançant un comunicat, inclouran la construcció d’una vorera de tres metres d’amplada i un carril bidireccional per a bicicletes, també de tres metres, separats per una franja amb arbres i arbustos. A més, s’instal·larà nou enllumenat públic.

L’àmbit d’actuació té una superfície aproximada de 9.500 metres quadrats. Parteix de la plaça de l’Agricultura i la travessa, i recorre el lateral de la ronda de Sant Ramon. Així, les obres donaran continuïtat a l’actual carril per a bicicletes de la ronda de Sant Ramon a través de l’avinguda de la Torre de la Vila. La part més allunyada de la calçada s’utilitzarà com aparcament.

Recomanacions personalitzades