Els cinemes Can Castellet incorporen sessions infantils i un espai per a cinefòrums

A partir del 15 de setembre, s’iniciaran les projeccions matinals de diumenge destinades al públic familiar. La nova programació permetrà gaudir d’òperes i ballets en directe des del Gran Teatre del Liceu i el Royal Opera House de Londres.

Els cinemes Can Castellet renoven la seva programació per la nova temporada // Arxiu

Durant el mes de setembre, els cinemes Can Castellet de Sant Boi presentaran novetats que complementaran la programació comercial i incrementaran l’oferta cinematogràfica de qualitat. Al llarg de la segona quinzena, l’equipament s’obrirà un nou espai (Sala 6) a la zona annexa al bar com a sala de cine fòrums i esdeveniments relacionats amb la cartellera cinematogràfica i, a partir del dia 15, començarà la programació de les sessions matinals de diumenge dedicades al públic infantil i familiar.

L’Ajuntament de Sant Boi ha informat en un comunicat que “les visites a la sala de projecció es faran cada diumenge i permetran a les persones participants descobrir els espais més amagats del cinema”. Un d’ells són els projectors de 35 mm que encara es conserven a Sant Boi, un dels pocs llocs que encara projecta les pel·lícules en format analògic.

Cinema en català i òpera per a nens i nenes

Per a les matinals infantils i familiars, els cinemes han programat cicles de cinema d’autor en català i l’apartat ‘Noves Finestres’, amb propostes de qualitat que inclouen l’òpera pensada per als nens i les nenes.

La programació continuada de cinefòrums amb presentació de directors de cinema i la presència de festivals com és ‘Filmets’ també formaran part de la graella de programació, a més de la retransmissió d’òperes i ballets en directe des del Gran Teatre del Liceu i el Royal Opera House de Londres

Recomanacions personalitzades