Sant Boi acollirà projeccions del Barcelona Sports Film Festival

El Cinemes Can Castellet acolliran cinc sessions de la nova edició del BCN Sports Film Festival, els dies 3, 4 i 5 de maig. El certamen de cinema en el que participa per primer cop Sant Boi bascula al voltant de l’esport i el seu impacte en els valors de la societat.

Lluïsa Moret i Marta Carranza durant ll'acte de signatura del conveni // Fundació Barcelona Olímpica

Lluïsa Moret i Marta Carranza durant ll’acte de signatura del conveni // Fundació Barcelona Olímpica

Esport i exili, Esport i valors, Agafa la pilota! i dos sessions de curtmetratges de temàtica esportiva són les temàtiques que els cinemes Can Castellet projectaran dins del BCN Sports Film Festival, els propers 3, 4 i 5 de maig. L’alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret, i la presidenta de la Fundació Barcelona Olímpica, Marta Carranza, han signat un conveni de col·laboració amb el qual l’Ajuntament «remarca la seva voluntat d’apropar les manifestacions culturals i esportives al públic en general com a medi i eina d’integració social«.

Documentals, obres de ficció, animació, efectes visuals i espots publicitaris configuren la programació d’aquesta edició amb gairebé un centenar de pel·lícules. Es projectaran en les diferents sessions de la setena edició del festival, que se celebrarà del 3 al 7 de maig a Sant Boi i a diversos indrets de Barcelona: el Museu Olímpic i de l’Esport, la Sala Àmbit Cultural d’El Corte Inglés de Barcelona, el Centre Cívic Fort Pienc, l’Auditori Sant Martí de Provençals, l’Ateneu Barcelonès i diversos centres penitenciaris de Catalunya. Enguany, la participació al festival ha estat de més de 400 pel·lícules procedents de 40 països.

Recomanacions personalitzades