Sant Boi rep un ajut de 30.000 euros per l’acollida de refugiats

L’Ajuntament de Sant Boi i la fundació Agbar han signat el conveni de col·laboració mitjançant el qual la ciutat es beneficiarà de més de 30.000 euros destinats a acollir persones refugiades.

Conveni amb Agbar a Sant Boi
La signatura del conveni amb Agbar amb l’ajuntament de Sant Boi // Ajuntament de Sant Boi

Aquest és el segon any consecutiu en que Sant Boi es beneficia de l’ajut econòmic de la fundació Agbar, destinat a enfortir el sistema d’acollida de les persones refugiades a la ciutat. L’acord ja està signat i la xifra d’enguany ascendeix a un total de 33.500 euros.

L’ajuda està adreçada a «afavorir la plena inclusió i l’autonomia de les persones refugiades o sol·licitants d’asil», segons ha informat l’Ajuntament en un comunicat. Així, es pretén «consolidar un projecte d’atenció integral i especialitzat vinculat a un dispositiu habitacional complementari a l’estatal, que serà gestionat per la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat».

L’alcaldessa, Lluïsa Moret, ha posat en valor la utilitat de dur a terme col·laboracions público-privades per abordar aquests temes. A més, ha recordat que la ciutat gaudeix d’un pla d’acció municipal per donar resposta a les necessitats de les persones refugiades.

Recomanacions personalitzades