A punt la nova edició del pessebre vivent als jardins de Sant Joan de Déu

Els dies 14 i 15 de desembre el recinte del parc Sanitari Sant Joan de Déu acollirà el Pessebre Vivent de Ciutat Cooperativa i Molí Nou. 200 veïns de la ciutat de Sant Boi participen en aquest esdeveniment nadalenc.

Pessebre vivent de Sant Joan de Déu
Pessebre vivent de Sant Boi // Ajuntament de Sant Boi

Uns 200 santboiencs aproximadament estan llestos per conformar el tradicional pessebre vivent de Sant Boi, que es durà a terme aquest cap de setmana, als jardins del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu. L’entrada és oberta a tothom i gratuïta, i l’horari és d’11 a 14.30 hores i de 16 a 20.

El pessebre comptarà amb demostracions d’oficis tradicionals i tallers familiars. Els participants col·laboren en els preparatius, cedeixen animals vius o s’encarreguen del cant de les nadales, entre altres iniciatives. Durant les jornades, a més, es podrà prendre xocolata calenta, adquirir productes artesanals, gaudir de la música o comprar obsequis solidaris de Sant Joan de Déu.

Aquesta escenificació va néixer el 2009 com una iniviativa de la Comissió de Festes dels barris de Ciutat Cooperativa i Molí Nou de Sant Boi, i se celebra des del 2012 als jardins de Sant Joan de Déu.

Recomanacions personalitzades