Judith Corachán és la millor triatleta espanyola en mitja i llarga distància del 2019

La santboiana encapçala una llista de 20 dones feta per la pàgina web ‘Triatlon Channel’.

Judith Corachán en una imatge d’arxiu // Mundial 2019 Pontevedra ITU

Judith Corachán, subcampiona al Mundial, ha estat la millor triatleta espanyola en mitja i llarga distància de l’any. La santboiana està en la primera posició en una llista de 20 dones feta pel web ‘Triatlon Channel’.

L’esportista de Sant Boi de Llobregat ha rebut un homenatge a la Cursa de la Dona i de l’alcaldessa, Lluïsa Moret, pels resultats de la temporada.

Victòries a l’EmbrunmanBiscaiaZarautz i al Challenge de Salou. També destacable el segon lloc a l’Ironman de Marràqueix. A l’Ironman de Vitòria, tercera, i al Challenge Peguera-Mallorca i l’Ironman 70.3 de Dubai, quarta. Al Mundial de Niça, top15.

Recomanacions personalitzades