Can Massallera s’omple per celebrar que Marc Gasol és campió del món

El pívot de Sant Boi és el segon jugador de bàsquet que guanya la medalla d’or mundial i l’NBA en el mateix any després de Lamar Odom.

Centenars de veïns de Sant Boi de Llobregat es van reunir a Can Massallera per veure la final del Mundial de bàsquet entre Espanya i Argentina, amb la participació del pívot santboià Marc Gasol.

En un principi la retransmissió s’havia de fer als cinemes de Can Castellet, però davant l’interès que va despertar la convocatòria l’activitat es va traslladar a Can Massallera per poder agrupar a més veïns.

Gasol va guanyar la medalla d’or amb la selecció espanyola en la competició celebrada a la Xina. L’equip de Sergio Scariolo es va imposar clarament a l’Argentina a la final (75-95) i el santboià va aconseguir el segon or mundial.

Imatge de Can Massallera, que es va omplir per seguir Marc Gasol // Ajuntament de Sant Boi

El jugador de Toronto Raptors i Lamar Odom són els únics que han guanyat l’or mundial i l’NBA en el mateix any. A més, el català va ser escollit per formar part del quintet ideal del Mundial.

D’aquesta manera, la selecció espanyola va sumar la segona medalla d’or en una Copa del Món després del metall guanyat al Japó el 2006. Gasol va debutar com a internacional absolut en aquest torneig.

Recomanacions personalitzades