El més llegit del 2020 a Sant Boi Diari

Sant Boi Diari recull les informacions amb més seguiment de l’any 2020. La ciutat encapçalant el risc de rebrot al Baix Llobregat al mes de setembre és la noticia més llegida, però també hi ha d’altres informacions relacionades amb el coronavirus, la borrasca Gloria o d’altres incidents.

Imatge d’un test PCR a l’inici de la pandèmia // Arxiu

1 Sant Boi té el risc de rebrot més alt del Baix Llobregat: Al mitjans de setembre, la ciutat encapçalava el risc de rebrot al Baix Llobregat segons dades de la Generalitat.

2 Un hostal de Sant Boi acull personal sanitari en actiu que no vol contagiar la família: a l’inici de la pandèmia, l’hostal Rambla de Sant Boi va començar a acollir personal sanitari, altament exposat a la Covid-19, perquè no contagiessin al seu entorn familiar en tornar a casa de treballar.

3 La Generalitat prorroga durant 15 dies les restriccions que afecten Sant Boi i l’àrea metropolitana: a l’agost, una de les informacions més llegides va ser l’increment en el temps de les restriccions proposades per la Generalitat per tal de frenar el nombre de contagis.

Les restriccions aleshores es van allargar fins al 31 d’agost // Arxiu Sant Boi Diari

4 Sant Boi aconsegueix estabilitzar el risc de rebrot de Covid-19: a principis d’agost, gràcies a les restriccions, es va aconseguir estabilitzar el risc de rebrot a la ciutat.

5 El col·lapse de les urgències de l’Hospital General de Sant Boi arriba al Parlament: a principis de febrer, abans que esclatés la pandèmia, el PSC presentava una sèrie de preguntes al Parlament per reclamar solucions davant la manca d’inversió de la Generalitat que afectava a les urgències del centre sanitari de Sant Boi.

6 Tres persones moren en un accident a la C-245 entre dos camions i un cotxe: el 6 d’abril va tenir lloc una col·lisió entre dos camions i un cotxe a l’entrada de Sant Boi per la C-245 que provocava tres morts.

Treballs dels Bombers per apagar el foc en un dels camions // Arxiu

7 La borrasca Gloria tomba el «tòtem» del McDonald’s: al mes de gener, la borrasca Gloria va provocar diferents estralls a la ciutat. El temporal va fer caure un cartell publicitari a l’entrada del restaurant McDonald’s.

8 Un matrimoni de Sant Boi tem que casa seva s’ensorri per les obres d’un veí: una parella va denunciar al mes de setembre que les obres d’un veí havien provocat esquerdes a les lloses al paviment que envolta el seu immoble.

9 Un incendi crema tres hectàrees del Parc de la Muntanyeta: a finals de juliol, un incendi va cremar tres hectàrees de la zona boscosa del Parc de la Muntanyeta.

L’incendi va cremar tres hectàrees de terreny boscós // Bombers

10 Sant Boi registra mig miler de positius des de l’inici de la pandèmia: a mitjans d’abril, un total de 524 persones van donar positiu en el test de detecció del coronavirus a Sant Boi, segons la Generalitat de Catalunya.

Recomanacions personalitzades