El col·lapse de les urgències de l’Hospital General de Sant Boi arriba al Parlament

El PSC ha presentat una sèrie de preguntes al Parlament per reclamar solucions davant la manca d’inversió de la Generalitat que afecta a l’estat de les urgències del centre sanitari de Sant Boi.

Hospital General de Sant Boi // Ajuntament de Sant Boi
Hospital General de Sant Boi // Ajuntament de Sant Boi

El llarg temps d’espera a Urgències de l’Hospital General de Sant Boi per la falta de recursos i inversió de la Generalitat està provocant nombroses queixes entre els usuaris. Davant aquesta problemàtica, el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) ha portat al Parlament de Catalunya la situació per reclamar solucions al Govern de Quim Torra.

La diputada socialista Assumpta Escarp ha lamentat «la greu situació que pateix la sanitat a Catalunya», pel que considera «una manca d’inversions preocupant i una gestió deficient per part de la Generalitat». També considera que el govern autonòmic deixa «sols i soles» els professionals de la sanitat.

Per això, del PSC demanen saber «quines són les mesures que la Generalitat té previst incorporar per solucionar la situació de col·lapse» del servei d’urgències de l’Hospital de Sant Boi, així com «la situació laboral dels professionals que hi treballen».

La sèrie de preguntes al Govern presentades pel PSC també es pregunta pel temps d’espera d’una visita al servei d’urgències i de l’ingrés hospitalari, segons ha informat la federació socialista del Baix Llobregat.

Recomanacions personalitzades