Un incendi crema tres hectàrees del Parc de la Muntanyeta

Els Bombers han rebut l’avís del foc a dos quarts de dues del migdia i l’han estabilitzat una hora després. L’incendi ha cremat tres hectàrees del Parc de la Muntanyeta. Les causes del foc encara es desconeixen.

L’incendi ha cremat tres hectàrees de terreny boscós // Bombers

Un incendi al Parc de la Muntanyeta ha cremat aquest dijous tres hectàrees de la zona boscosa. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat 13 dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat i una unitat aèria per sufocar el foc.

Segons han explicat fonts del cos a Sant Boi Diari, els Bombers han rebut l’avís de l’incendi al voltant de dos quarts d’una del migdia i l’han pogut donar per estabilitzat una hora després, cap a tres quarts de tres de la tarda. Les causes del foc encara es desconeixen.

Recomanacions personalitzades