Sant Boi viu la primera onada de calor de l’estiu

Les autoritats recomanen hidratar-se sovint i no sortir a les hores de màxima insolació. Es preveuen temperatures per sobre dels 30 graus de cara al cap de setmana.

Es recomana no sortir a les hores de màxima exposició // Rut Font

Aquesta setmana arriba la primera onada de calor de l’any a Sant Boi i a la resta de Catalunya, segons el Servei Meteorològic de Catalunya. Els organismes oficials demanen seguir les mesures de prevenció per evitar insolacions, sobretot si es pertany a un grup de risc: nens, gent gran o persones amb malalties cròniques.

Les autoritats competents recomanen beure aigua sovint i desaconsellen prendre begudes alcohòliques o fer àpats copiosos. A més, s’ha d’evitar sortir el carrer a les hores centrals del dia, sobretot si és per fer esport.

La gent gran és un dels grups més afectats per la calor i, per aquest motiu, es recomana visitar als familiars que viuen sols per assegurar que segueixen els consells davant les altes temperatures.

Recomanacions personalitzades