Felipe Sanchón puja a Segona B amb L’Hospitalet

El jugador de Sant Boi assoleix l’ascens a la categoria de bronze amb l’equip riberenc.

Imatge d’arxiu de Felipe Sanchón // Centre d’Esports L’Hospitalet

Felipe Sanchón ha pujat a la Segona Divisió B amb el Centre d’Esports L’Hospitalet. El jugador de Sant Boi de Llobregat ha assolit l’ascens a la categoria de bronze del futbol espanyol amb el conjunt riberenc.

L’equip de Jonathan Risueño ha superat al Sant Andreu i al Terrassa en el play-off exprés disputat a Badalona després de ser primer a la lliga regular. L’Hospitalet jugarà al grup 3 de la Segona Divisió B la propera temporada.

El futbolista santboià ha jugat en equips com Barça B, Girona, Sabadell, Granada o Hércules. L’any 2017 va aconseguir un històric ascens a Primera Divisió amb el Girona.

Recomanacions personalitzades