Un home de 90 anys mor a causa d’un incendi al seu habitatge

La matinada de divendres a dissabte un incendi al carrer de Viladecans ha provocat la mort d’un dels residents del pis. Un home de 90 anys que va ser traslladat a l’Hospital Moisès Broggi, on finalment ha mort dissabte al matí.

Imatge d’arxiu d’un camió de bombers // Arxiu

Un incendi en un habitatge del carrer de Viladecans de Sant Boi de Llobregat ha provocat la mort d’un home de 90 anys, que va ser rescatat de l’interior del pis i traslladat a l’Hospital Moisès Broggi on ha mort finalment aquest dissabte.

Els fets van ocórrer la matinada de divendres a dissabte, als voltants de les 5 del matí. Una de les habitacions del pis, situat als baixos de l’edifici, es va cremar totalment.

En rebre l’avís, es van traslladar al lloc dels fets quatre dotacions de bombers, i van trobar-se a dues persones de l’immoble afectat al carrer. Van haver de rescatar l’home que encara restava a l’interior de l’edifici i, al trobar-se en estat crític, va ser traslladat a l’Hospital Moisès Broggi; així com a dues persones més afectades lleument per inhalació de fum.

Dissabte al matí, SEM ha confirmat la mort de l’home de 90 anys veí de Sant Boi de Llobregat. El foc va cremar totalment l’habitació on es va originar, i el fum va afectar a la resta d’estança, immoble i escala de l’edifici segons apunten des de Bombers de la Generalitat.

Recomanacions personalitzades